Åktäcke, Vattentät, för el-scooter och rullstol

Håll dig varm och torr i alla slags väder

Om du vill kunna använda din el-scooter eller rullstol i alla slags väder ska du köpa detta åktäcke i termo. Termotäcket är en långt täcke med varmt vadderat foder och utsida i vind- och vattentätt gummi. Den har öppen baksida och ett elastiskt bälte som kan justeras. Det har dessutom "fickor" för fötterna.

Åktäcket kan användas till el-scooter och rullstol.

949,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
360150

Om du vill kunna använda din el-scooter i alla slags väder, är det en god idé att köpa en vind- och vattentät åkpåse. Åkpåsen har ett elastiskt bälte som går att reglera upp till 150 cm. Bältet kan alltså justeras så åkpåsen passar dig perfekt, och gör också att påsen är lätt att få av och på.

Åkpåsen har ”fickor” till fötterna så att man inte får våta skor, samtidigt som täcket hindras från att blåsa upp.

Specifikationer:

  • Rengöring: maskintvätt max 40°C
  • Längd: ca 100 cm
  • Bredd: 100 cm

Torr och varm med åktäcke för scooter

Åktäcket har en öppen baksida och ett elastiskt bälte som kan justeras upp till 150 cm i omfång. Bältet kan alltså anpassas så att det passar dig och samtidigt är det lätt att få på och av.

Åktäcket har ”fickor” till fötterna så att man inte får våta skor, samtidigt som täcket hindras från att blåsa upp. Åktäcket är onesize och har en längd på ca 1 meter. Det kan användas till el-scootrar med en sitsbredd på upp till 50-52 cm.

Specifikationer:

  • Rengöring: maskintvätt max 40°C
  • Längd: ca 100 cm
  • Bredd: 100 cm
Mer information
HMI nr. 80236