Anatomisk huvudkudde

Skonsamt stöd för nacken

Mjuk, anatomisk huvudkudde som formar sig efter nacke och huvud. Kudden ger ett skonsamt stöd, har medellåg höjd och är lämplig att använda vid smärtor i nacken. 

Du kan köpa ett örngott i vattenavvisande Soft-cell eller ett mjukt örngott i bomullsvelour som är speciallt anpassade efter kudden form, eller använda ditt eget örngott.

Kudden mäter 50 x 31 x 9,5/7,5 cm.

729,00 kr
UTSÅLD
Varunr.
284950

Specifikationer:

  • Material: Safe ViscoPore skum
  • Maskintvätt: Ja, max 95°C - vanliga Memory Foam kuddar kan inte tvättas.
  • Torktumling: Ja
  • Mått: 50x31x9,5 / 7,5 cm

Sov gott med en anatomiskt formad nackkudde

En anatomiskt formad huvudkudde är designad för att ge ergonomiskt stöd till nacken och hjälpa till med att bibehålla en neutral position för ryggraden under sömn.

Huvudkudden består av Safe ViscoPore skum och kan maskintvättas i 95°C samt torktumlas - vanliga Memory Foam kuddar kan inte tvättas. Örngott som passar till kudden finns att köpa - välj mellan bomullsvelour eller Soft-cell.

Läs mer om örngottet i bomullsvelour här. 
Läs mer om örngottet i Soft-cell här. 

Örngottet i Soft Cell är försett med ett vattentätt membran och tyget har en hudvänlig yta som känns som silke. Det är slitstarkt, elastiskt och andningsbart, och det absorberar mer fukt än bomull.

Fördelar med en anatomisk huvudkudde

Här är några av fördelarna med en anatomisk huvudkudde:

Nack- och ryggstöd: Kuddens anatomiska form är speciellt designad för att passa nacken och huvudet. Den ger ett korrekt stöd som bidrar till att bibehålla den naturliga kurvan i ryggraden, vilket kan reducera belastningen på¨nack- och ryggmuskulaturen.

Avslappning av muskler: En anatomisk huvudkudde kan bidra till att lindra smärta och spänningar i nacken. Genom att ge rätt stöd för nacken bidrar en anatomisk kudde med att reducera belastningen på muskler, senor och leder i området, vilket i sin tur kan bidra till at lindra smärta och ömhet.

Bättre sömnkvalitet: Genom att ge rätt stöd till nacken och bibehålla en korrekt kroppsposition kan en anatomisk huvudkudde förbättre sömnkvaliten. Genom att reducera obehag och förhindra frekvent uppvaknande når man en mer avslappnande och uppiggande sömn.

Mer information
HMI nr. 54590
Höjd 9,5/7,5 cm
Längd 50 cm
Material Safe ViscoPore skum
Bredd 31 cm
Tvätt 95C
Torktumlare Ja
Avtagbart överdrag Finns att köpa