Badkarsbräda med handtag och sugproppar

Den här badkarsbrädan ska läggas på badkarskanten och sättas fast på insidan av badkaret med två kraftiga sugproppar. Badkarsbrädan har ett handtag som hjälper dig när du ska i och ur badkaret.

Badkarsbrädan är justerbar i bredden. Den passar till badkar som mäter mellan 50-60 cm i innermått.

Badkarsbrädan mäter 68x30cm, maximal användarvikt är 200 kg.

699,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
253200

Sitt bekvämt på en badkarsbräda 

Den här badkarsbrädan kan du använda att sitta på medan du badar, med den kan också vara till en hjälp om du vill sitta ned i bardkaret. Brädan har ett handtag i ena sidan som du kan stödja dig på när du stiger ur och i badkaret.  

Brädan mäter 68x30 cm och går att använda till de flesta standardbadkaren eftersom den går att justera i bredden, mellan 50-60cm. Den invändiga sidan i badkaret måste vara mellan 50-60cm, i innermått,  för att sugpropparna ska kunna fästas. 

Brädan ska ligga på badkarskanten. Sugpropparna är utformade för att säkerställa att brädan sitter fast på bästa möjliga sätt. När du har satt brädan i badkaret öppnar du upp avståndsgreppen på brädans ovansida, fastgör sugpropparna till badkaret och låster fast brädan genoim att trycka ned greppen på ovansidan igen. 

 är gjorda för att säkra att brädan sitter bäst möjligt fast, och inte glider. När du har satt i brädan i badkaret, öppnar du upp avståndsgreppen på ovansidan av brädan, fastgör sugpropparna till badkaret, och låser fast brädan den genom att trycka ner greppen ovanpå igen. Du kan vinkla sugpropparna så de passar in på badkarskanten. 

Sitt tryggt på en badkarsbräda 

Den här badbrädan kan du använda att sitta på medan du badar, men den kan också vara en hjälp om du vill sitta ned i badkaret. Brädan har ett handtag i ena sidan som du kan stödja dig på när du stiger ur och i badkaret.  

Brädan mäter 68x30 cm och går att använda till de flesta standardbadkaren eftersom den går att justera i bredden, mellan 50-60 cm. Den invändiga sidan i badkaret måste vara mellan 50-60 cm i innermått för att sugpropparna ska kunna fästas. 

Brädan ska ligga på badkarskanten. Sugpropparna är utformade för att säkerställa att brädan sitter fast på bästa möjliga sätt. När du har satt brädan i badkaret öppnar du upp avståndsgreppen på brädans ovansida, fastgör sugpropparna till badkaret och låster fast brädan genom att trycka ned greppen på ovansidan igen. 

Badbrädans sugproppar är utvecklade så att brädan med all säkerhet sitter fast och inte glider. När du har satt i brädan i badkaret, öppnar du upp avståndsgreppen på ovansidan av brädan, fastgör sugpropparna till badkaret, och låser fast brädan den genom att trycka ner greppen ovanpå igen. Du kan vinkla sugpropparna så de passar in på badkarskanten. 

Mer information
HMI nr. 86245