Julklappar kan returneras till och med 31 januari 2024.

Byxor för rullstol och inkontinens, Grå

Mjuk och lätt bomull

Bekväma, klassiska herrbyxor i grått med resår i midjan från Brühl. Tyget är lätt och byxorna är därför mycket bekväma att bära och röra sig i.

Byxorna har extra hög grenlängd och resår i midjan vilket gör dem speciallt användbara om man använder rullstol. Med en högre grenlängd blir det också mer behagligt om man använder inkontinensskydd som t.ex. blöja, eftersom det finns mer plats i byxdelen och därmed inte stramar och känns obekvämt. 

Tvättas för hand eller i tvättmaskin, max 40°C. Bör ej torktumlas. 

849,00 kr
Varunr.
313749G

Elegant byxa för rullstolsburna

Dessa byxor är designade med resår i midjan, extra hög grenlängd och gott om plats i byxdelen, en mycket bekväm byxa för dig som använder rullstol eller inkontinensskydd. När man sitter ned är det viktigt att byxan är extra hög, så att den inte risker att att halka ned eller lämna en glipa mellan byxa och tröja.

Med en högre grenlängd blir det också mer behagligt om man använder inkontinensskydd som t.ex. blöja, eftersom det finns mer plats i byxdelen och därmed inte stramar och känns obekvämt. Man behöver inte heller oroa sig för att blöjan syns.
 

Så hittar du rätt storlek

Du bör alltid välja byxor i en storlek där ditt reela midjemått ligger mitt emellan måtten för byxlinning medium och byxlinning maximum, eftersom byxorna är stora i storleken och har resår i midjan.

Exempel: Har du ett midjemått på 100 cm bör du välja storlek 27.

Måtten hittar du i storleksschemat.

Material:
  • 98% Bomull
  • 2% Elastan