Julklappar kan returneras till och med 31 januari 2024.

Crème Métamorphique, Nattcreme 50 ml, Beauté Pacifique

Genomtestad anti-age nattcreme med Vitamin A

Minskar samt förebygger ålderstecken. Används som en nattkräm och appliceras med ett mycket tunt skikt direkt på rengjord hud i ansiktet och på hals/dekolletage.

  • Vetenskapligt dokumenterad föryngringskur
  • Reducerar kraftiga solskador
  • Mycket dryg
589,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
220158

Mer om Crème Métamorfique nattcreme

Bör endast användas varannan dag första veckan för att vänja huden vid A-vitaminerna och för att undgå rodnader.

 

Huvudingredienser

  • Squalane är en olja som förekommer naturligt i huden och utgör en viktig del i den lipida barriären. Ung hud innehåller en optimal mängd squalane men med åldern minskar mängden drastiskt. Brist på squalane i huden medför ett alltför tidigt åldrande samt torrhet och brist på elasticitet. Torr och åldrad hud blir snabbt otroligt mjuk när squalane lägger sig tillrätta mellan hudcellerna
  • Glycerin är en otroligt fuktgivande ingrediens som lätt tränger ned i hudens översta lager och gör den mjuk och smidig. Det vegetabiliska glycerin som använts kan utan problem användas till känslig hud.
  • Lanolin (rengjort, farmaceutisk kvalitet) har en viktig funktion i att upprätthålla hudens fuktbalans och ger en ovanligt fin hudyta, speciellt när det används i kombination med squalane. Tidigare problem med lanolin-allergi är minimerade i denna produkt eftersom lanolinet är farmaceutiskt rengjort och alla orenheter har avlägsnats.
  • Tocopheryl Acetate är en typ av E-vitamin med antioxidantiska egenskaper som skyddar huden mot skadliga ämnen. 
  • Retinyl Palmitate är en del av A-Vitamin-familjen som stimulerar cellförnyelsen och utjämnar linjer, rynkor och pigmentfläckar. I den patenterade kombinationen med squalane, som effektivt transportör genom huden, har Vitamin A en helt unik och synnerligen effektiv anti-age effekt.
  • Tocopherol är en källa till E-vitamin som fungerar som en naturlig fuktgivare som även reducerar fina linjer och rynkor.
  • Retinyl Acetate är liksom Retinyl Palmitate en särskilt stabil typ av Vitamin A som har stor effekt på huden. Retinyl Acetate stimulerar, liksom Retinyl Palmitate, hudens celler att återskapa och reparera ålders- och solskador. När båda typer av Vitamin A används förstärks effekten ytterligare.

 

Ingredienser

Aqua (Water), Squalane, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Diethylhexyl Succinate, Lanolin, Behenyl Alcohol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, PEG-20 Stearate, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Retinyl Acetate, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Lactate, Parfum (Fragrance).