Diabetiker och resestrumpa, ReflexWear®, Off-white

ReflexWear® kompressions och resestrumpor med 60% CelliantTM i Off-white.

Strumporna har en perfekt passform och är stickade så de har en mycket platt söm i tån, och den är behagligt lös på ankeln och benet, utan att klämma åt, men också utan att glid aner.

Med denna strumpa får du både nytta av kompression i dina fötter, och samtidigt extra välmående och komfort, genom en bättre blodcirkulation.

369,95 kr
Varunr.
152450G
Skriv ut

Dessa kompressions- och resestrumpor är gjorda i 89% Q-Skin och 11% Lycra. De är stickade av ett ultra tunnt polyester garn (CelliantTM), som är ett av de mest genomtestade och avancerade garn på marknaden.

Detta garn har fått tillfört 3 olika miniraler, (krossade till micropartiklar) och skutits in i polyesterfibren. Dessa miniraler tvättas inte ut ur plagget. Garnet har ytterligare den fördel att det inte kyler ner, vilket  bomull gör.

CelliantTM tråden, som dessa strumpor gjorts av, används också i Diabetiker, Wellness och Comfort strumpor. Strumporna har en lättare kompression i foten, vid ankeln är kompressionen 20mmHG, och minskas gradvis uppåt benet, för att stimulera blodcirkulationen bäst möjligt.

Denna strumpa stimulerar blodcirkulationen, både med kompression, men också med CelliantTM garnet, och dess effekt. Det är vetenskapligt bevisat, att detta garn (CelliantTM) ökar syrehalten i fötterna med 9%, og därmed ökas blodcirkulationen också i fötterna, och fötternas temperatur justeras både upp och ner.

Riktigt många människor lider av kalla fötter, oro i ben och fötter, krämpor eller en sovande kännsla i fötter och ben. Många av dessa symptom, kan bero på en nedsatt blodcirkulation och låg syrehalt i fötterna.

Strumporna kan öka fötternas komfort och hälsotillstånd, på följande punkter:

  • Snabbare sårläkning
  • Minskar smärtor och neuropati
  • Lösresår och mycket liten tåsöm
  • Optimal komfort och välbefinnande
  • Minskar oro och kramp i fötterna så du får en bättre sömn