Dosett i plastetui, Medimax

Etui med 8 stora genomskinliga doseringsaskar - 7 med text för veckodagarna och 1 extra för t.ex. reservmedicin. Askarna har 4 fasta fack, alla i samma storlek, och ett skrivfält på undersidan. Etuiet har kardborrestängning och en plastficka för recept eller medicinöversikt. 

Välj mellan blå eller röd.

329,95 kr
Varunr.
350600G
Skriv ut

Mer om Medimax dosett

Etuiet med doseringsaskarna finns i färgen blå och röd. Färgen på etuiet syns genom på doseringsaskarna, så man säkert och fort kan skilja på askarna, om man använder flera av dem - också när askarna har tagits ut ur etuiet. De olika färgerna är också en klar fördel om man är flera i samma hushåll som använder dosett.

Doseringsaskarna är tillverkade i styren/acrylnitril och tål diskmaskin, max 50 grader. Etuiet torkas av med en fuktig trasa.

 

Mått

  • Fack: 33x34m
  • Etui (hopvikt): 15,5 x 14 x 4 cm

Etuien med doseringsaskarna finns i färgen blå och röd. Färgen på etuien går igen på doseringsaskarna, så man säkert och fort kan skilja på askarna, om man har flera doseringsaskar, - också när askarna är ute ur etuien. De olika färgerna är också klart en fördel om man är flera i samma hushåll, som använder dosett.

Doserinsaskarna är gjorda i styren/acrylnitril.

Rengöring: doseringsaskarna tål diskmaskin, max 50 grader, etuien tål avtorkning med fuktig trasa.

Storlek:

                             Fack storlek: 33x34mm

                             Mått på Plast etuien, hopfälld: 15,5 x 14 x 4 cm