Julklappar kan bytas eller returneras till och med 31 januari 2022.

Exurin® - Deodorizer, Lukt remover spray

Exurin ® förebygger och neutraliserar oönskad urin lukt. Sprayen är väldigt enkel att använda, eftersom man enbart sprayar på, där lukten uppstår eller redan har uppstått, -och den neutraliserar då lukten. Spray flaskan är inte särskilt stor, och kan därför vara lämplig att ha med sig i fickan eller i väskan.

Innehåll: 75ml (motsvarar ungefär 3 månaders konsumtion i daglig bruk)

Använding:  3-5 sprayningar på insidan av underkläderna, där lukten uppstår.

129,95 kr
UTSÅLD
Varunr.
230425

Har du problem med oönskad lukt?

Är du en av många, som lider av oönskad urin eller droppläckage, eller kanske oönskad svett odour? Åkommor som lätt kan försämra livskvaliteten, eftersom lukt problem i hög grad påvärkar vardagen. På SeniorLife har vi nu en spray som kan absorbera urin, svett och annan oönskade lukt. Denna lukt remover kan utöver bättre hygien också ge dig bättre livskvalitet i vardagen.

Om Exurin®:

Exurin® är antiseptisk och hindrar att urin och bakterier utvecklas till oönskad lukt. Exurin® har en dubbelverkande sammansättning, både förebyggande, och neutraliserande på lukt som redan uppstått. Den kan därför användas både före och efter missöden. Produkten består av två aktiva ingridienser klorhexidin och zink olja, som båda är bakteriedödande och absorberande, men även vatten, alkohol och desinficerande och pH-reglerande hjälpämnen.

Sprayen är väldigt enkel att använda, eftersom man endast sprayar där lukten uppstår eller uppstått. Sprayen är inte särskilt stor, och är därför lämplig att ha med i fickan eller väskan.

Exurin® är inte allergiframkallande

Exurin® är doftneutral och innehåller inte parfym, konserveringsmedel, parabener eller allergiframkallande ämnen, och den förstör inte textil.

Använding:

Bästa använding är förebyggande:  spraya 3-5 gånger på insidan av underkläderna, där lukten uppstår, eller spraya efter behov beroende på omfattningen av problemet. Efter kort tid avdunstar alkoholen, och de aktiva ingridienser absorberas av textilfibrerna. De aktiveras genom kontakt med urin, svett eller flytningar.

Mängd:

Exurin® innehåller 75ml, som motsvarar ungefär 3 månaders använding, vid bruk dagligen.

Specifikationer:

Sprayen innehåller de aktiva ingridienserna: klorhexidin och zink olia. Båda är bakteriedödande och absorberande jämtemot lukt-molekyler – och i kombination neutraliserar de både urin- och annan oönskad lukt. Dessutom innehåller Exurin® vatten och alkohol, och andra desinficerande och pH-reglerande hjälpämnen.