Julklappar kan returneras till och med 31 januari 2024.

Halkskyddsspray för golv, 250 ml

Undgå hala golv

Den här antihalk-sprayen är en helt unik produkt som fungerar som en osynlig halkfri beläggning på alla slags stengolv ute och inne: kakel, klinker, granit, marmor, terazzo osv. Med den här sprayen känner du dig tryggare och minskar risken för fallolyckor. 

Golvet behandlas snabbt och enkelt och är sedan halksäkert i 3-5 år. Du kan till och med använda sprayen på emaljerade ytor som exempelvis ett badkar. 

Behöver du en större mängd? HÄR finns en liknande produkt.

539,95 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
250275

Spraya AntiHalk-skydd på dina golv

AntiHalk är enkelt att spraya på. En flaska på 250ml täcker ungefär 3-5 m2 beroende på material, ventilation och temperatur. När du har sprayat på AntiHalk håller resultatet i 3-5 år i privat bostad, kortare tid om den används i ett område med mycket slitage.

Det är viktigt att följa bruksanvisningen: Golvet måste tvättas av först, spraya sedan på antihalk innan golvet torkat helt. Efter 5 minuter måste du skölja av golvet med vatten. Spraya aldrig på ett torrt golv, det kan lämna fläckar.

Får inte användas på trä, vinyl, epoxy, linoleum och metall.

Produkten är särskilt lämplig för personer som har dålig balans och/eller använder käpp eller kryckor. Lämplig i alla våtrum, kök, eller trappor där det finns risk för halka, särskilt om du har förlamningar eller artros. Hindrar även barn att halka i badrummet. Antihalk är också lämplig att använda på vårdhem eller äldreboende.

AntiHalk är osynlig och golvet tvättas som vanligt. AntiHalk gör att man kan stå stadigt även på vått golv.

Bruksanvisning:

  1. Tvätta noggrant ytan som ska sprayas
  2. Skaka om flaskan och spraya antihalk på den våta ytan. Fördela vätskan med en borste eller liknande.
  3. Vänta 5 minuter och upprepa behandlingen
  4. Efter ytterligare 5 minuter ska ytan sköljas av med vatten.

Är du osäker på om ditt golv tål antihalk-spray? Prova på en liten yta med en blandning av 50% antihalkspray och 50% vatten. Ett blankpolerat golv kan bli matt.

Behandla ALDRIG en torr yta – det kan lämna fläckar.

Den här halksäkra sprayen är enkel att applicera och täcker en yta på 3-5m² beroende på typ av underlag, ventilation och temperatur. Produkten är hållbar i 3-5 år vid privat bruk och 1-2 år i t.ex. ett bageri. 

Halksyprayen är osynlig och golven rengörs som vanligt. Den är speciellt lämplig i våtrum och badkar. När kaklet blir vått, blir det inte halt och du kan stå stabilt, utan att vara rädd för att halka - även när det är tvål och schampo på fötter och golv. Får inte användas på trä, vinyl, epoxy, linoleum och metall.

Produkten kan med fördel användas av personer med benskörhet och förlamningar, men även småbarnsföräldrar som duschar och badar små barn som lätt kan halka. Sprayen är mycket uppskattad bland personal och boende på vårdhem. 

Så gör du:

Stäng av eventuell golvärme ett dygn innan behandling. Undgå direkt sol. Min +8 grader. 

1. Tvätta golvet

Tvätta ytan noga med vanlig rengöringsmedel

2. Spraya

Skaka om flaskan och spraya på den rena, våta ytan och fördela vätskan med en borste eller liknande. Skrubba noga i 5 min.

3. Upprepa

Efter 5 min sköljs ytan av. Använd rikligt med vatten. Önskas ytterligare effekt, upprepa processen.


✔️Fri från farliga kemikalier!
Halkskyddssprayen ligger unger gränsvärdet för registrering av kemikalier vilket betyder att den är både miljövänlig och helt ofarlig att använda. 

Mer information
HMI nr. 45944