Hopfällbar käpp med lampa och överfallslarm

Känn dig trygg i mörkret

Klassisk, hopfällbar käpp i svart aluminium med LED-lampa, överfallslarm och handledsrem som gör dig trygg när det är mörkt ute. 

Käppen har ett inbyggt vitt ljus i greppet som kan vinklas i fyra positioner och lysa upp vägen framför dig, eller ett nyckelhål i mörkret. 

Dessutom har käppen ett inbyggt rött ljus under handtaget, som gör dig extra synlig i skymning eller mörker. 

Käppen har också ett överfallslarm i form av en varningssiren som aktiveras med ett enkelt tryck på en knapp under handtaget.
569,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
214175

Trygg promenad med ljus och överfallslarm

Den här käppen är utrustad med både ljus och överfallslarm. Käppen har knapp på greppet, vid första trycket tänds det vita ljuset, vid andra trycket tänds det blinkande röda ljuset och vid tredje trycket släcks ljusen.

På sidan av käppen sitter även en knapp till ett överfallslarm. När du trycker på knappen hörs en hög signal och det röda blinkande ljuset aktiveras.

Käppen är hopfällbar i 4 delar, så den tar inte mycket plats. Hopfälld mäter käppen endast 35,5 cm.

Specifikationer:

  • Material, rör: aluminium
  • Material, grepp: anatomiskt grepp – med fack för batterier – 2 x AAA (medföljer inte)
  • Höjd: 83-93 cm – justeras enkelt med tryck på knapp med separata inställningar

Trygg promenad i mörkret med ljus och överfallslarm

Den här käppen är utrustad med två olika ljus samt överfallslarm. Käppen har en knapp på greppet - vid första trycket tänds det vita ljuset, vid andra trycket tänds det blinkande röda ljuset och vid tredje trycket släcks ljusen.

På sidan av käppen sitter en knapp till ett överfallslarm. När du trycker på knappen hörs en hög signal och det röda blinkande ljuset aktiveras. Käppen är hopfällbar i fyra delar och får enkelt plats i en väska när den är hopfälld. Doppskon är tillverkad i slitstarkt gummi vilket ger dig ett stabilt grepp på ytor såsom grus, asfalt och trottoarer. 

Om du vill kunna ställa ifrån dig käppen utan att den välter och faller kan du köpa en praktisk käpphållare. Med hjälp av denna kan du hänga käppen på t.ex. en bordskant när du inte använder den.

 
Specifikationer

  • Material, rör: Aluminium
  • Höjd: 83-93 cm
  • Diameter: 16 mm 
  • Strömkälla: 2 st AAA-batterier (medföljer ej). Batterierna sätts i handtaget genom att öppna facket (se bilder).
  • Mått hopfälld: 35,5 cm 
Mer information
HMI nr. 100399
Diameter 16 mm
Ergonomiskt handtag Nej
Justerbar höjd Ja
Hopfällbar Ja