Hydrating hand creme, 50 ml, Beauté Pacifique

Reparerande och mjukgörande handkräm

Fantastisk räddning för torr och skadad hud på händer, fötter armbågar samt andra torra hudområden. Handkrämen är fuktighetsuppbyggande med långtidseffekt genom att lägga ett lager av kräm i hudens ytlager som frigörs vid kontakt med vatten.

  • Långtidseffekt - utan att kladda
  • Extremt bra till torr och skadad hud
  • Innehåller inte parfym
229,95 kr
UTSÅLD
Varunr.
220176

Mer om Beauté Pacifique Hydrating Hand Creme

Applicera handkrämen morgon och kväll eller efter behov - särskilt vid frekvent kontakt med vatten.

Krämen är mycket lämplig till skadad hud som är plågad av eksem eller psoriasis. Med sitt innehåll av Glycyrrhiza Glabra extrakt verkar den ytterst lindrande på irriterad hud.

 

Huvudingredienser

  • Squalane är en olja som förekommer naturligt i huden och utgör en viktig del i den lipida barriären. Ung hud innehåller en optimal mängd squalane men med åldern minskar mängden drastiskt. Brist på squalane i huden medför ett alltför tidigt åldrande samt torrhet och brist på elasticitet. Torr och åldrad hud blir snabbt otroligt mjuk när squalane lägger sig tillrätta mellan hudcellerna
  • Glycerin är en otroligt fuktgivande ingrediens som lätt tränger ned i hudens översta lager och gör den mjuk och smidig. Det vegetabiliska glycerin som använts kan utan problem användas till känslig hud.
  • Lanolin (rengjort, farmaceutisk kvalitet) har en viktig funktion i att upprätthålla hudens fuktbalans och ger en ovanligt fin hudyta, speciellt när det används i kombination med squalane. Tidigare problem med lanolin-allergi är minimerade i denna produkt eftersom lanolinet är farmaceutiskt rengjort och alla orenheter har avlägsnats.
  • Tocopherol är en källa till E-vitamin som fungerar som en naturlig fuktgivare som även reducerar fina linjer och rynkor.
  • Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract är ett extrakt från lakritsrot. Detta extrakt har länge använts för läkning av sår och mot hudirritationer och möjliggör att ingredienser med kraftig inverkan får effekt utan biverkningar. Med hjälp av detta extrakt kan effektiva produkter även användas till känslig hud. 
  • Citrus Limon Fruit Extract är en naturlig källa till Vitamin C som fungerar som en antioxidant och stimulerar kollagensyntesen som bidrar till att återskapa ceramiderna i yttersta hudlagret. Samtidigt avlägsnar den mjukt döda hudceller och reducerar problem med oren hud

 

Ingredienser

Aqua (Water), Glycerin, Behenyl Alcohol, Butylene Glycol, Stearic Acid, Squalane, Isopropyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate SE, Lanolin, Dimethicone, Arginine, Polysorbate 60, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Retinyl Palmitate, Zea Mays (Corn) Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.