Julklappar kan returneras till och med 31 januari 2024.

Jeans för rullstol och inkontinens, koksgrå/svart

Jeans med extra hög grenlängd och resår i midjan, modell Gustav. Den höga grenlängden ger plats för eventuellt inkontinensskydd och underlättar därmed betydligt för dig som använder blöja.

Den högre grenlängden baktill gör också att byxorna är bekväma när man sitter ned, vilket är en viktig faktor när man använder rullstol.   

Byxorna är koksgrå/svart och kan maskintvättas i 40°C. Tål ej att torktumlas.

Observera att storlekarna avviker från vanliga byxstorlekar och att det är nödvändigt att använda storleksguiden nedan.

 

849,00 kr
Varunr.
313540G

Byxor med plats för blöja

De flesta byxor är designade för att stå och gå i och därför kan det vara svårt att hitta ett par byxor som är bekväma när man använder rullstol. Byxorna behöver vara lite längre baktill så att de inte riskar att kana ned och lämna ryggen bar. Resår i linningen underlättar dessutom när man ska ta på eller av byxorna.

Med en högre grenlängd blir det också mer behagligt om man använder inkontinensskydd som t.ex. blöja, eftersom det finns mer plats i byxdelen och därmed inte stramar och känns obekvämt.
 

Så hittar du rätt storlek

Du bör alltid välja byxor i en storlek där ditt reela midjemått ligger mitt emellan måtten för byxlinning medium och byxlinning maximum, eftersom byxorna är stora i storleken och har resår i midjan.

Exempel: Har du ett midjemått på 100 cm bör du välja storlek 27.

Måtten hittar du i storleksschemat.

Andra har också tittat på: