Åkpåse i Termo, Kangaroo

Kangaroo termoåkpåse är tillverkad i slitstark och vattentät nylon med ett behagligt varmt foder som gör den idealisk att använda i regn och kyla.

Åkpåsen är utrustad med ett stort tvåvägsblixtlås, halksäker undersida, en praktisk ficka samt två reflexband framtill. Påsen sätts enkelt fast på ryggstöd eller handtag med en justerbar ryggrem och elastiska öglor.

Åkpåsen går att tvätta i 30°C - tål ej torktumling. 

1149,00  kr
Varunr.
360805G

Trotsa regn och kyla med åkpåse från Kangaroo

Den här åkpåsen från Kangaroo är tillverkad i vindtät, slitstark och vattentät nylon. Den är fodrad med mjuk, behaglig och varm fleece, som gör den perfekt att använda i både kyla och regn. Sitter man stilla i rullstolen kan det snabbt kännas kallt, och då är denna åkpåse särskild lämplig. Denna åkpåse har sluten botten.

Åkpåsen är utrustad med ett stort tvåvägsblixtlås med remmar. Påsen går att öppna i båda sidorna. På framsidan finns en lättåtkomlig ficka där du kan förvara t.ex. plånbok eller mobiltelefon.

Åkpåsen kan sättas fast på rullstolens skjuthandtag med elastiska remmar, så att den åker ner bakom ryggen när du lutar dig framåt. Åkpåsen sätts även fast med kardborreband runt rullstolens ryggstöd. Åkpåsen har en halkfri undersida, som bidrar till den inte glider runt i rullstolen, när du rör på dig.

Åkpåsen tål tvätt i max 30°C - men inte torktumlare.