Ländkudde, uppblåsbar

Den uppblåsbara ländkudden från Back Support lindrar och förhindrar smärta i nedre delen av ryggen när du sitter eller ligger ned. Du justerar stödet genom att blåsa in eller släppa ur luft, vilket gör kudden mycket effektiv.

För att behandla problem i ländryggen är det viktigt att alltid ha rätt stöd när man sitter ned. Därför är det en fördel med en uppblåsbar kudde som får plats i väskan och är lätt att ta med sig.

339,95 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
280775

BackSupport ländkudde hjälper ryggen att bevara svanken i länden när du sitter ned.

Kudden kan sättas fast på stolsryggen genom att använda gummibandet, som enkelt sätts fast i hålen på sidorna. Kudden är lätt att ta med sig i väskan eller fickan. Den är 15x50 cm och kan tvättas i max 40°C.

Ländkudden är tillverkad i polyuretan, en plast som inte innehåller miljöfarliga dioxiner. Fibrerna är i viskos, som är baserad på cellulosa dvs en träfiberprodukt.

Funktioner och fördelar

  • BackSupport ländkudde hjälper ryggen att bevara svanken i länden när du sitter ned. Kudden kan sättas fast på stolsryggen genom att använda gummibandet, som enkelt sätts fast i hålen på sidorna. 
  • Eftersom kudden är uppblåsbar är den lätt att ta med sig i väskan eller fickan.
  • Ländkudden är tillverkad i polyuretan, en plast som inte innehåller miljöfarliga dioxiner. Fibrerna är i viskos som är baserad på cellulosa dvs en träfiberprodukt.

 
Specifikationer

  • Mått: 15x50 cm
  • Tvättråd: max 40°C. 
Mer information
HMI nr. 70492
Höjd 15 cm
Bredd 50 cm
Tvätt 40°C