Moisturizing Day Creme, Alla hudtyper, 50 ml, Beauté Pacifique

Långtidsverkande och fuktgivande dagcreme till alla hudtyper

Effektiv dagcreme som tillför huden massor av fukt och är speciellt utvecklad till normal och kombinerad hud. Cremen har en långtidsverkande effekt och upprätthåller en hög fuktighetsnivå under många timmar. 

  • Reglerar fuktblansen
  • Mjukgör och ger lyster
  • Skyddar huden mot ålderstecken
339,95 kr
UTSÅLD
Varunr.
220186

Mer om Moisturizing Day Creme

Appliceras i ett mycket tunt lager som försiktigt masseras in i huden i ansiktet och på halsen. Lägger sig som en vätskebindande film på hudens yta och bör användas som det sista ledet i en hudvårdsrutin.

 

Huvudingredienser

  • Squalane är en olja som förekommer naturligt i huden och utgör en viktig del i den lipida barriären. Ung hud innehåller en optimal mängd squalane men med åldern minskar mängden drastiskt. Brist på squalane i huden medför ett alltför tidigt åldrande samt torrhet och brist på elasticitet. Torr och åldrad hud blir snabbt otroligt mjuk när squalane lägger sig tillrätta mellan hudcellerna
  • Glycerin är en otroligt fuktgivande ingrediens som lätt tränger ned i hudens översta lager och gör den mjuk och smidig. Kan utan problem användas till känslig hud.
  • Urea är en kraftig och naturlig fuktgivare som binder sig till hudens proteiner och ökar hudens förmåga att upprätthålla en hög fuktighetsnivå i huden.
  • Citrus Limon Fruit Extract är en naturlig källa till Vitamin C som fungerar som en antioxidant och stimulerar kollagensyntesen som bidrar till att återskapa ceramiderna i yttersta hudlagret. Samtidigt avlägsnar den mjukt döda hudceller och reducerar problem med oren hud.
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder är en naturlig råvara som fungerar som en av många fuktgivare till hudens översta lager.
  • Hydrolyzed Collagen bildar en osynlig fuktighetsbarriär på huden och hjälper huden att fasthålla en högre fuktnivå i ytan.
  • Retinyl Acetate är liksom Retinyl Palmitate en särskilt stabil typ av Vitamin A som har stor effekt på huden. Retinyl Acetate stimulerar, liksom Retinyl Palmitate, hudens celler att återskapa och reparera ålders- och solskador. När båda typer av Vitamin A används förstärks effekten ytterligare.

 

Ingredienser
Aqua (Water), Squalane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Lanolin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Stearic Acid, Propylene Glycol, Urea, Lanolin Alcohol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteth-20 Phosphate, Dicetyl Phosphate, Cetyl Palmitate, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, PEG-20 Stearate, Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate, Crosspolymer, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Iminodisuccinate, Potassium Sorbate.