Moisturizing Day Creme, Torr hud, 50 ml, Beauté Pacifique

Intensiv och långtidsverkande dagcreme till torr hud

Dagcreme med anti-age effekt speciellt utvecklad till torr hud. Reglerar fuktabalansen och gör huden mjuk och smidig. 

  • Tillför huden rikligt med fukt
  • Mjukgör och ger huden lyster
  • Innehåller antioxidanter
339,95 kr
UTSÅLD
Varunr.
220187

Mer om Moisturizing Day Creme

Cremen appliceras i ett mycket tunt lager som försiktigt masseras in i huden i ansiktet och på halsen. Lägger sig som en vätskebindande film på hudens yta och bör användas som det sista ledet i en hudvårdsrutin.

 

 Huvudingredienser

  • Squalane är en olja som förekommer naturligt i huden och utgör en viktig del i den lipida barriären. Ung hud innehåller en optimal mängd squalane men med åldern minskar mängden drastiskt. Brist på squalane i huden medför ett alltför tidigt åldrande samt torrhet och brist på elasticitet. Torr och åldrad hud blir snabbt otroligt mjuk när squalane lägger sig tillrätta mellan hudcellerna.
  • Glycerin är en otroligt fuktgivande ingrediens som lätt tränger ned i hudens översta lager och gör den mjuk och smidig. Kan utan problem användas till känslig hud.
  • Lanolin (rengjort, farmaceutisk kvalitet) har en viktig funktion i att upprätthålla hudens fuktbalans och ger en ovanligt fin hudyta, speciellt när det används i kombination med squalane. Tidigere problem med lanolin-allergi är minimerade i denna produkt eftersom lanolinet är farmaceutiskt rengjort och alla orenheter har avlägsnats.
  • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder är en naturlig råvara som fungerar som en av många fuktgivare till hudens översta lager.
  • Hydrolyzed Collagen bildar en osynlig fuktighetsbarriär på huden och hjälper huden att bibehålla en högre fuktnivå i ytan.
  • Tocopheryl Acetate är en typ av E-vitamin med antioxidantiska egenskaper som skyddar huden mot skadliga ämnen. 

 

Ingredienser
Aqua (Water), Squalane. Glycerin, Lanolin, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Diethylhexyl Succinate, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate
Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteth-20