Nagelsax till tånaglar

Nagelsax i optimal design

Unik nagelsax från Peta som är speciellt utvecklad för tånaglar, även tjocka. Nagelsaxar är ofta små och svårhanterliga men med det långa skaftet reduceras behovet att böja sig ner, och det kurvade handgreppet med soft-feel ger dig komfort och kontroll.

Den hygieniskt rostfria bladen på nagelsaxen har små tänder som griper tag i nageln. Bladen är vinklade så att handleden hållls i en naturlig position vilket gör att du undgår onödig belastning och vridmoment.

Kan användas i både höger och vänster hand.

199,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
251701

Specifikationer:

  • Längd: spets till längsta handtaget: 21 cm
  • Längd: spets till kortast handtaget: 17 cm

Optimal nagelsax för tånaglar

I takt med åldern kan det ofta bli svårt att böja sig ned när man till exempel ska klippa tånaglarna och de flesta nagelsaxar är små och besvärliga att hantera. För att kunna klippa tånaglarna på ett säker och bekvämt sätt kan en längre nagelsax med vinklat skaft behövas. Med den här typen av nagelsax behöver du inte böja dig ned, och sträcka dig så långt. Det blir enklare att komma åt fötterna och därmed klippa naglarna. Nagelsaxen kan med fördel användas till tjocka tånaglar. 

Har man dessutom svårt att hålla i saxar på grund av nedsatt styrka i händerna är det extra viktigt att nagelsaxen har ett bra handtag. Den här modellen har ett greppvänligt handtag med gummibeläggning som gör att nagelsaxen ligger stadigt i handen.

 
Specifikationer

  • Full längd: 21 cm
  • Längd på blad : 3,5cm
  • Mjukt gummigrepp för ökad komfort
  • Används till tånaglar
Mer information
HMI nr. 102677