Människorna bakom Seniorlife

Seniorlife.se drivs av familjen Wedege - nu i andra generationen.

Seniorlife.se har sina rötter tillbaka till 1980, då arbetade Lone Wedege som ortopedtekniker och i den egenskapen rådgav och hjälpte hon bland annat seniorer i hennes klinik. Hon träffade dagligen äldre i klinken, som inte kunde hitta någonstans att köpa hjälpmedel för att underlätta det dagliga livet.

Lone insåg att det behövdes en möjlighet att köpa dessa hjälpmedel, och samtidigt få kvalificerad råd- och vägledning, och hon fick idén till Seniorlife.se. Lone fick sin make Bobbie med på idén, och Seniorlife.se öppnade som webbshop för första gången.

Steffen Wedege, som är son av Lone och Bobbie, fick fort intresse för företaget, och har nu varit i verksamheten i mer än 7 år. Han har nu tagit över ledningen, medan Lone bidrar med sina många års erfarenhet och expertis.

Tillsammans med vår duktiga personal, driver vi en webbshop med hjälpmedel för seniorer, där vi har fokus på på kvalitet och kvalificerad råd- och vägledning. Vårt mål är detsammma i dag som för tio år sedan - att underlätta vardagen för seniorer och att göra hjälpmedel tillgängliga för alla.   

Vi ser fram emot att välkomna er på vår webbshop.