Overall, fodrad med lång ärm

Lyxig overall för dig som vägrar frysa

Den här lyxiga overallen passar perfekt till rullstolsburna som snabbt och enkelt vill kunna klä på sig varma och bekväma ytterkäder. Overallen är fodrad med det högkvalitativa isoleringmaterialet Meida 200 och har en avtagbar huva samt en väl tilltagen halsöppning som inte riskerar att strama.

Med den här sköna vind- och vattentäta overallen slipper du frysa även om det är frostväder. Den är otroligt bekväm att ha på eftersom man är mjukt inpackad från topp till tå i behaglig komfort. 

Overallen finns i flera färger och storlekar - se storleksguide längre ner på sidan.

OBS! Storlek large bör endast väljas om du är mer 180 cm lång då den är stor i storleken.

5995,00  kr
Varunr.
313050G

Allover överdrag håller dig varm

Allover överdrag drar du enkelt och snabbt över huvudet, eftersom det har en mycket stor öppning framtill. Det dras sedan under och omkring fotstödet, och stängs bakom benen med hjälp av elastiska remmar och spännen.

Allover överdragets ytmaterial består av microfiber som är vattenavvisande. Om det blir smutsigt, kan du rengöra det med en fuktig trasa.

Överdraget är fodrat med isoleringsmaterialet Meida 200, som är lätt och tunt, men har en väldigt hög isoleringseffekt. Det tar inte mycket plats och är lätt att ha med sig.

Isoleringsmaterialet Meida 200 har testats ända ner till minus 20 grader, vilket gör Allover överdraget mycket lämpligt för använding i vintertid. Insidan mot kroppen är len, vilket gör överdraget lätt att klä på.

Tvättråd:

  • Maskintvätt 60°C
  • Tål att torktumlas

Storlekstabell:

Storlek Barn S M L
Höjd på person 104-128 cm 128-160 cm 160-180 cm 180-210 cm

Håll värmen - även i minusgrader

Isoleringsmaterialet Meida 200 är testat ända ned till minus 20 grader och gör den här overallen idealisk att använda på vintern. Detta material används även till överlevnadsdräkter - det har en högisolerande effekt men en liten massa och vikt. Detta gör att overallen är lätt att ta med sig. 

För att underlätta när man ska dra på sig overallen är fodret konstruerat med en slät yta längst in mot kroppen. Öppningen för huvudet är extra stor, även detta för att underlätta påklädningen. Overallen dras ned om kroppen och sedan runt om fotstödet för att till sist stängas bakom benen med hjälp av elastiska remmar och spännen.

Om man har huvud- eller nackstöd kan man använda det dubbla blixtlåset på bakstycket. 

Overallens ytmaterial består av microfiber som är vattenavvisande. Om det blir smutsigt räcker det oftast att rengöra det med en fuktig trasa men den tål även maskintvätt i max 60°C samt torktumling.

 

Storleksguide

Storlek Barn S M L
Höjd på person 104-128 cm 128-160 cm 160-180 cm 180-210 cm