Åkpåsar och regnöverdrag

Ute i alla väder: köp regnskydd på SeniorLife

Det är svårt att spå om vädret, men det är helt säkert att det finns dagar med regn och blåst ibland – och  dessa dagar är det bra att förbereda sig på. Det finns inte dårligt väder, om bara man klär sig efter omständigheterna. Detta gäller också om du är beroende av rullstol eller el-scooter. Oavsett om du behöver regnskydd eller det bara är kallt eller blåsigt, kan vi hjälpa dig att vara utomhus i alla väder.

Sätt fallande sortering

15 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

15 artiklar

per sida

Regnskydd för rullstol och el-scooter för alla årstider

Om du ska ha din rullstol eller el-scooter utanför under natten, eller kanske i garaget, och du önskar att skydda den mot fukt och dårligt väder, då kan du på SeniorLife hitta just det regnskydd som passar. Här hittar du också överdrag för sätet, som passar de flesta el-scooter modeller. Det skyddar mot vatten och även vid frost och UV stråling.

På SeniorLife har vi också regnskydd och olika åkpåsar för dig som ska ut och åka även om vädret utfodrar. Vi har caper för både sommarhalvåret och kallare väder, - åkpåsar i thermo som är både vind och vattentäta och håller dig varm. Det finns också benskydd som är fodrat och vattenavstötande, som också passar bra för dig som åker el-scooter i alla väder. Ta väl hand om dig själv, din rullstol och el-scooter; köp rätt utrustning i bra kvalitet, som kan stå emot alla utfordringar vädret bjuder på – och ger dig säkerhet.