Pedaltränare, Digital funktion, Hopfällbar, Vit

Träna enkelt i hemmet

Pedaltränare där du enkelt kan reglera motståndet och förbättra benmuskulaturen och blodcirkulationen.Träningscykeln har en digital display, som bl.a. visar tid, det totala antalet varv, kaloriförbrukning och varv per minut. Benen på cykeln kan fällas ihop så att den tar mindre plats när du inte använder den. 

Om du har hala golv, eller bara vill vara säker på att pedaltränaren står stadigt när du tränar, rekommenderar vi att du köper en träningsmatta.

450,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
170653

Pedaltränare med display - rörelse i vardagen

Motion är viktigt för vår hälsa och vårt välbefinnande. Med en smart pedaltränare som den här kan du enkelt hålla igång kroppen och uppnå hälsomässiga fördelar som bättre blodcirkulation, smidigare leder och starkare muskler.

En pedaltränare (eller träningspedaler som de också kallas) passar bra till rehabträning eller för att aktivera kroppen vid stillasittande aktivitet. Den är beräknad att användas bär du sitter eller ligger ned så att du enkelt kan smyga in lite extra motion i vardagen.

Pedaltränaren är hopfällbar och lätt att transportera samt förvara. Den fälls ihop genom att dra i den lilla ringen på insidan av de båda benen (se bilden).

Specifikationer:

Mått utfälld:

  • Bredd: 36 cm
  • Djup: 48 cm
  • Höjd: 25 cm

Mått hopfälld:

  • Bredd: 36 cm
  • Djup: 32 cm
  • Höjd: 18 cm

Träningcykeln väger 2,5 kg. Batteri är inkluderat och monterat (knapcell: LR 44). 

En digital pedaltränare gör det enkelt att motionera

Med en pedaltränare med display får du enkelt och lättillgänglig motion utan att behöva lämna hemmet. Du kan ställa in motståndet så att det passar precis till dig. Pedaltränare kan även användas till armarna om det är detta område du behöver förbättra. Du kan strama remmarna på pedalerna så att de passar händerna istället.

Du kan också se alla våra andra smarta pedaltränare och träningscyklar för äldre genom att klicka här.

Håll koll på dina framsteg med den smarta displayen

Det smarta med den här pedaltränaren är att den är utrustad med en mycket överskådlig display som visar:

  • Antal varv (CNT)
  • Tid (TIME)
  • Antal kalorier (CAL)
  • Varv per minut (R.P.M)

På det här sättet kan du njuta av dina framsteg varje gång du använder pedaltränaren. Det är både bra för motivationen och hjälper dig att upprätthålla ett fast träningsprogram i vardagen.

Vi hjälper dig med ny träningsutrustning

Den här pedaltränaren är ett mycket populärt val bland våra kunder eftersom det både handlar om en robust kvalitetsprodukt, och för att displayen ger dig möjlighet att följa med i dina framsteg.

Om du har frågor om din nya pedaltränare eller om vår övriga träningsutrustning är du alltid välkommen att skriva till vår hjälpsamma kundservice på mail@seniolife.se