Pedaltränare, Digital funktion, Hopfällbar, Svart

Pedaltränare/träningscykel där du enkelt kan reglera motståndet och förbättra benens muskulatur och blodcirkulation. En digital display visar bl.a. tid, totalt antal varv, kaloriförbrukning och varv per minut. Pedaltränaren är hopfällbar - du kan enkelt fälla ihop benen och sätta den åt sidan.

Om du har hala golv eller bara vill vara säker på att pedaltränaren står stadigt när du tränar rekommenderar vi att du köper en halkskyddsmatta.

450,00 kr
Leveranstid: 3-5 vardager
Varunr.
170652

Pedaltränare med display – rör dig i vardagen

Motion är viktigt för vår hälsa och vårt välbefinnande. Med en smart pedaltränare som den här kan du enkelt hålla igång kroppen och uppnå hälsomässiga fördelar som bättre blodcirkulation, smidigare leder och starkare muskler.

En pedaltränare (eller soffcykel som många även kallar den ) är lämplig för rehabilitering eller för att aktivera kroppen vid stillasittande aktivitet. Den är beräknad att användas när du sitter eller ligger ned, så att du enkelt kan klämma in lite extra motion i vardagen.

Pedaltränaren är hopfällbar och lätt att transportera och packa undan efter användning. Måtten är som följer:

 
Mått utfälld

  • Bredd: 36 cm
  • Djup: 48 cm
  • Höjd: 25 cm

Mått hopfälld

  • Bredd: 36 cm
  • Djup: 32 cm
  • Höjd: 18 cm

Pedalcykeln väger 2,5 kg. Batterier följer med, och är monterade (Knappcell: LR44).

Håll igång fötterna med en ny pedaltränare med display

Med en pedaltränare med display får du lätt och tillgänglig motion utan att behöva lämna hemmet. Du kan ställa in motståndet efter behov, så att det passar precis till dig. Pedaltränaren kan även användas till armarna om det är detta område du behöver träna upp. Du kan strama remmarna på pedalerna så att de passar till händerna istället.

Du kan se alla våra andra smarta pedaltränare HÄR.

Håll koll på din utveckling med displayen

Den här pedaltränaren är att den är utrustad med en elektronisk display som visar:

  • Tid
  • Varv per minut
  • Totala antal varv
  • Förbränning i kalorier

På det här sättet kan du hålla koll på dina framsteg varje gång du använder pedaltränaren. Det är både positivt för motivationen, och hjälper dig att upprätthålla ett fast träningsprogram i vardagen.   

Vi hjälper dig med ny träningsutrustning

Den här pedaltränaren är ett väldigt populärt val bland våra kunder eftersom den både är en robust kvalitetsprodukt och för att displayen ger dig möjlighet att följa med i dina framsteg.

Om du har frågor om din nya pedaltränare, eller om någon annan av våra träningsprodukter, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på mail@seniorlife.se där vår erfarna och trevliga personal kan ge dig råd och vägledning.