Luktborttagare

Effektiv luktborttagare

Här på sidan kan du hitta luftrenare och luktborttagningsprodukter i olika storlekar, som alla effektivt tar bort oönskad lukt. Produkterna fungerar genom att bryta ner själva luktpartiklarna, så den oönskade lukten försvinner helt, istället för att kamouflera den. Luktborttagningsprodukten kvarlämnar ingen konstgjord lukt, utan neutraliserar sig själv efter användning.

Effektiv luktborttagare

Här på sidan kan du hitta luftrenare och luktborttagningsprodukter i olika storlekar, som alla effektivt tar bort oönskad lukt. Produkterna fungerar genom att bryta ner själva luktpartiklarna, så den oönskade lukten försvinner helt, istället för att kamouflera den. Luktborttagningsprodukten kvarlämnar ingen konstgjord lukt, utan neutraliserar sig själv efter användning.

Sätt fallande sortering

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

8 artiklar

per sida

Effektiv bekämpning av lukt med luktborttagare

Dålig lukt i hemmet är ett vanligt problem. Som tur är kan du lösa problemet med en effektiv luktborttagare som fungerar genom att först bryta ned och därefter neutralisera dålig lukt. På den här sidan hittar du ett stort urval som kan användas till alla typer av luktproblem

Det finns otroligt många anledningar till dålig lukt och många exempel:

 • Rök
 • Matos
 • Toaletter
 • Kemikalier eller färg
 • Skor och kläder
 • Mögel
 • Husdjur
 • Problem med inkontinens

Om dessa exempel (eller andra) ger anledning till besvärande lukt i hemmet, kan en luktborttagare vara en väldigt bra lösning som kan ge dig en ren och luktfri miljö. På den här sidan hittar du hela vårt sortiment.

Köp R10 luktborttagare hos Seniorlife

Hos Seniorlife kan du köpa luktborttagare från R10 som är några av de mest effektiva produkterna på marknaden. Med hjälp av deras unika sammansättning får du enkelt bukt med dålig lukt oavsett källan till den.     

Till skillnad från vanliga luftrenare avlägsnar R10 dålig lukt helt genom att bryta ned själva luktpartiklarna istället för att kamouflera dem. Efter användning neutraliserar produkten luften och sig själv. Vi talar alltså om en väldigt bra och permanent – och inte minst hygienisk – lösning på luktproblem. Du kan använda R10 till att bekämpa alla typer av lukt, både på möbler, i kläder och i luften.

R10 är även en effektiv luktborttagare vid inkontinens. Om du besvärad av urinläckage har du nog upplevt att det kan resultera i generande lukt, om det till exempel kommer droppar i fåtöljen eller i sängen. Här kan en bra luktborttagare vara en stor hjälp. Hos Seniorlife kan du för övrigt även få många bra produkter som hjälper dig vid inkontinens – klicka här för att se vårt sortiment. 

R10 luktborttagare finns i flera olika storlekar – från 100 ml till 10 liter. Produkterna används ofta i samband med industriell rengöring, t.ex. på sjukhus och institutioner – men kan naturligtvis även användas av privatpersoner som vill ha en effektiv luktborttagare i hemmet.

Fördelar med R10 luktborttagare:

 • Avlägsnar själva lukten permanent (istället för att kamouflera den)
 • Lätt att använda med dokumenterad effekt
 • Ej skadligt för miljön
 • Behöver inte förtunnas men kan förtunnas 1:3 beroende på hur stark lukten är
 • Resultatet kan bedömas redan inom 2 timmar

R10 luktborttagare finns i flera olika storleksvarianter och också som spray. Produkten är baserad på 16 eteriska oljor som bidrar till att effektivt bryta ned lukt, utan att avge någon doft.

Så blir du av med lukt i hemmet

Om du är besvärad av att det luktar illa hemma finns det flera saker du kan göra. Det viktigaste är se till att hålla så rent som möjligt. Utöver det är även frekvent vädring vägen till ett hälsosammare och mer väldoftande inneklimat – så se till att få in massor av frisk luft i huset eller lägenheten, även på vintern.

Om lukten är envis kan en effektiv luktborttagare också vara en stor hjälp för att lösa problemet. Hos Seniorlife marknadsför vi bland annat R10 luktborttagare som är otroligt effektiv och enkel att använda. Innan du använder den ska du endast se till att avlägsna källan till lukten samt rengöra ordentligt – därefter är det bara att spraya!

Du kan spraya R10 direkt på det illaluktande föremålet eller ut i rummet. Vid kontakt med känsliga material/ytor rekommenderas det att först försiktigt prova på ett mindre synligt område. Produkten kan användas till att avlägsna lukt från möbler, skor, bilar eller på andra ställen där det finns behov för det. 

Om du vill ta bort dålig lukt som hänger i luften kan du hälla lite förtunnad R10 i en kopp och låta det stå i rummet.

R10 luktborttagare efterlämnar ingen syntetisk doft eller synliga spår efter sig.

Mina skor luktar - vad gör jag?

Skor som luktar är ett vanligt problem som uppstår på grund av ansamlingar av bakterier som trivs i en fuktig miljö. Om dina skor luktar finns det som tur är hjälp att få med en luktborttagare från Seniorlife. Vi marknadsför bland annat Shoe Buddy luktborttagare som är tillverkad av naturmaterialet bambuträkol, vilket absorberar fukt och bakterier på ett naturligt sätt.

Om du upplever att dina skor luktar illa rekommenderas det att tvätta skorna (om det är möjligt) och låta dem torka helt. På så sätt får du bukt med de värsta bakterieansamlingarna.

Luktborttagare som R10 kan även användas till skor. Här ar det en bra idé att köpa sprayvarianten eftersom den är lättast att använda till detta ändamål.

Köp din luktborttagare hos Seniorlife

Hos Seniorlife sätter vi en ära i att marknadsföra produkter i hög kvalitet som löser problem för våra kunder – våra luktborttagare är inget undantag.

När du handlar hos Seniorlife får du snabb leverans och prisgaranti – om du har frågor om en vara eller din beställning kär du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på mail@seniorlife.se - vi hjälper dig gärna!