Pet-emot-kant, Röd

Pet-emot-kanten kan hjälpa dig om du ibland har svårt att få upp maten på besticken, i synnerhet om du äter med bara en hand.

Du kan enkelt använda denna pet-emot-kant på dina nuvarande tallrikar, med en diameter på 20-30 cm. Pet-emot kanten i röd plast smalnar till uppåt och är lätt att både sätta fast på tallriken på och ta av.

Den röda färgen ger kontrast till tallriken och kan öka aptiten om du har Alzheimers eller Demens.

Tål diskmaskin i max 70°C.

79,95 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
267101

Pet-emot kanten är gjord i kraftig plast och är utformad så att den smalnar in uppåt, vilket ytterligare hjälper till att få upp maten på skeden eller gaffeln och kanske gör det möjligt för dig att klara av måltiden utan hjälp.

Kanten är röd för att säkra kontrast till tallriken, som oftast är vit. Detta hjälper också om du har problem med Demens eller Alzheimers.

Pet-emot-kanten är gjord i kraftig plast och tål maskindisk - max 70°C.

Funktioner och fördelar

Pet-emot kanten är gjord i kraftig plast och är utformad så att den smalnar in uppåt, vilket ytterligare hjälper till att få upp maten på skeden eller gaffeln och kan göra det möjligt för dig att klara av måltiden utan hjälp.

Kanten är röd för att ge kontrast till tallriken som oftast är vit. Detta hjälper också om du har problem med Demens eller Alzheimers.

Pet-emot-kanten är gjord i kraftig plast och tål maskindisk - max 70°C.

Mer information
HMI nr. 85128