Pit Stop, Roll-on deo, Beauté Pacifique

Biologiskt verkande roll-on deo

Effektiv roll-on deodorant som omedelbart avhjälper små och stora besvär med transpiration och kraftig svettlukt.

  • Effektiv hjälp när det behövs
  • Innehåller Chelidonin som reducerar hårväxten i armhålorna
  • Parfymfri
299,95 kr
UTSÅLD
Varunr.
220164

Mer om Pit Stop roll-on deo

Pit Stop är en avancerad deodorant med Beauté Pacifiques eget nyuppfunna sätt att verka med hjälp av två aktiva, biologiska ingredienser som försätter svettkörtlarna i en slags dvala. Vanliga deodoranter verkar oftast enbart genom användning av aluminiumsalt och har begränsad effekt.

Använd denna deodorant förebyggande vid behov under dagen, så hålls huden torr och frisk under längre perioder.

 

Huvudingredienser

  • Aluminium Chorohydrate är ett aluminiumsalt som reducerar svettmängden, speciellt i armhålorna Saltet verkar genom att svettkörtlarna till en viss grad stängs av så den lokalt förhöjda svettmängden hålls kvar i huden och fukten i armhålorna dämpas. Ingredienserna i Pit Stop medför att det endast behövs en liten mängd produkt per applicering. Produkten blir således mycket dryg och problem men färgändringar av tröjor minimeras. 
  • Glycerin är en otroligt fuktgivande ingrediens som lätt tränger ned i hudens översta lager och gör den mjuk och smidig. Det vegetabiliska glycerin som använts kan utan problem användas till känslig hud.
  • Spilanthes Acmella Flower Extract äe ett exotiskt växtextrakt som får hudens körtlar att slappna av på ett sätt som kan jämföras med Botulinum Toxine-injektioner i armhålorna som ger till personer med stora svettproblem. Med den här aktiva ingrediens kan körtlarna nästan sövas så både svett- och talgproduktion reduceras, vilket medför en reduktion av fukt och oönskad lukt.
  • Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate är en imitation av ormgift som ormen använder för att förlama sitt byte. Med denna aktiva ingrediens eftersträvas en avslappning av körtlarna så att både svett. och talgproduktionen reduceras. Härmed upplevs mindre fukt och oönskad lukt.
  • Chelidonine är tillsatt för att tillföra tre viktiga egenskaper som kan vara till nytta för huden i armhålorna. Chelidonine verkar antiinflammatoriskt så huden inte blir röd när oönskad hårväxt avlägsnas samt nedsätter hastigheten för utväxten av nya hårstrån. Påverkar även hårväxten så att hårstråna med tiden blir tunnare och mjukare. 

  

Ingredienser

Aqua (Water), Aluminium Chlorohydrate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Steareth-20, Propylene Glycol, Steareth-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Dipeptide Diaminobutyroyl, Benzylamide Diacetate, Chelidonine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Laureth-4, D0303401-00.