Julklappar kan returneras till och med 31 januari 2024.

Sittskydd, Inkontinensskydd, Grå

Tryggt och bekvämt

Om du lever med inkontinens är det viktigt att ha ett bra skydd om olyckan är framme. Med ett urin- och vätskeabsorberande sittunderlag kan du känna dig trygg var du än befinner dig.

Sittskyddet har en mjuk quiltad ovansida som inte krymper och är skrynkelfri. Det kan tvättas i maskin på 90°C, vilket gör det till att bra miljöval istället för att använda engångsprodukter. 

299,95 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
350925
  • Köp 3 st. för 269,95 kr per st. och spara 10%

Känn dig trygg med ett sittskydd

Om man lever med inkontinens så är det viktigt att känna sig trygg och bekväm i sin vardag. Ibland gör sig inkontinensen påmind när man minst anar det och då är det bra om man är fördberedd. Därför kan det vara en bra idé att inverstera i ett sittskydd, som kan användas för att skydda stolen, soffan, bilsätet eller andra möbler. Underlag till inkontinens kan också bidra till att minska bekymringarna över eventuella läckage. 

När du väljer ett tvättbart sittunderlag för inkontinens värnar du om både miljön och plånboken. Dessutom kan du vika eller rulla ihop sittskyddet och ta med det när du ska på besök, åka bil, gå på bio eller äta på resturang. Du behöver inte heller oroa dig dig för att någon ska se att det är ett sittskydd för inkontinens eftersom det liknar en vanlig stolsdyna. 

 
Specifikationer

  • Mått: 50x50 cm
  • Färg: Grå
  • Tvättmaskin: Ja, 90°C
  • Torktumlare: Ja

Mer information
HMI nr. 55734
Kön Unisex
Rengöring 90°C