Hjälpmedel för påklädning

Hjälpmedel vid på- och avklädning

Har du svårt att klä på och av dig utan att få hjälp av andra? Det finns som tur är uppfinningsrika och enkla hjälpmedel som kan vara till stor hjälp. Se vårt urval av strumppådragare, knappknäppare och påklädningspinnar som kan hjälpa dig att klara dig själv i vardagden. 

Hjälpmedel vid på- och avklädning

Har du svårt att klä på och av dig utan att få hjälp av andra? Det finns som tur är uppfinningsrika och enkla hjälpmedel som kan vara till stor hjälp. Se vårt urval av strumppådragare, knappknäppare och påklädningspinnar som kan hjälpa dig att klara dig själv i vardagden. 

Gör påklädningen lättare och mera bekväm

Hos Seniorlife har vi en lång rad av hjälpmedel för äldre och personer med funktionsvariationer som gör det lättare att klä på sig och få av och på strumpor och skor. Se också vårt sortiment med griptänger, påklädningskrokar, knappkrokar, knappknäppare, skohorn och strumpådragare.

På den här sidan finns ett stort urval av strumpor med olika finesser och funktioner, härunder stödstrumpor, diabetesstrumpor, resestrumpor och halksäkra strumpor. Du hittar också behåar med kardborrefästen och framknäppning, höftskydd, badbyxor för inkontinens, underkläder i angora och mycket mer.

Om du är rullstolsburen kan du gå på upptäcktsfärd i vårt sortiment med åkpåsar, caper och regnskydd, som håller dig varm och torr när det är kallt eller regnigt ute.

Bekvämare och enklare påklädning

Om det har blivit en daglig utmaning att klä på sig, finns det som tur är massor av hjälp att få hos Seniorlife. På den här sidan kan du gå på upptäcktsfärd bland åtskilliga produkter som är designade för att underlätta proceduren med att komma i och ur kläder och skor. Det kan till exempel vara redskap som griptänger, skohorn, strumppådragare eller smarta påklädningspinnar. Oavsett vilket hjälpmedel du är på utkik efter så hittar du det här.

Våra hjälpmedel till den dagliga påklädningen gör vardagen mycket lättare för många äldre, och personer med funktionsnedsättningar, efter som det ökar deras möjlighet att klara sig på egen hand. Hjälpmedel är nämligen inte ”bara” praktisk utrustning – det är redskap som hjälper till att öka vår självständighet, vårt välmående och vår livskvalitet – och det är just därför vi på Seniorlife är passionerade när det gäller vår försäljning av hjälpmedel.

Välj påklädning och skor efter ditt behov

Eftersom våra kunder och deras behov skiljer sig mycket åt har vi alltid ett stort sortiment så vi kan vara säkra på att kunna tillgodose den breda efterfrågan.

Hjälpmedel för påklädning kan vara till stor hjälp för många människor – ett ofta använt hjälpmedel som ett skohorn är ett bra exempel på detta. Med något så enkelt som ett skohorn kan det fort bli mycket lättare att komma ned i skorna. I de flesta hem finns ett skohorn liggande eller hängande i hallen så att alla, ung som gammal, kan undvika det välkända besväret med att få ned hälen i skon. Hos oss hittar du ett stort urval av skohorn – både långa och korta, och i metall och plast.

Hitta fler hjälpmedel hos Seniorlife

Om du har klickat dig runt på den har sidan om påklädning, har du kanske fått lust att titta vidare i vårt övriga sortiment med smarta hjälpmedel, som kan bidra till att underlätta i din vardag.

Du är också alltid välkommen att skriva till vår kundservice på mail@seniorlife.se som kan svara på dina frågor och guida dig till rätt produkt.