Åkpåsar, Regnskydd, Cape och överdrag

Åk ut i alla sorters väder: Köp regnskydd för rullstol på SeniorLife

Det går inte att spå om vädret, men i Sverige är vi ganska så säkra på att det regnar ibland – och då finns det flera olika sätt, man kan förbereda sig på vädret. När du ska förbereda dig på vädret, kan du också komma ihåg att vi har regnskydd även för din rullstol och el-scooter. Oansett om du behöver regnskydd för rullstolen, eller du själv behöver regnskydd, har vi just det du behöver.

Regnskydd för rullstol och el-scooter, - och för alla årstider.

Om din rullstol eller el-scooter står parkerad utomhus, kanske under tak eller i garaget, och du önskar att skydda den mot fukt och kyla, hittar du här ett regnskydd för just det ändamålet. Vi har regnskydd både för dit fordon och dig, hitta det du behöver på denna sida.

På SeniorLife hittar du överdrag för sätet till din el-scooter, som passar de flesta säten. Det skyddar mot vatten, och kan stå emot UV stråling och frost. Du hittar också caper för sommarhalvåret och även thermoöverdrag som är både vind och vattentäta, och som håller dig varm. Ta hand om dig själv, din rullstol och el-scooter, gör en investering i ordentlig utrustning i bra kvalitet, som tål det mesta – oavsett hur vädret artar sig.

Sätt fallande sortering

13 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

13 artiklar

per sida