Tofflor och inneskor till damer

Sköna innetofflor till damer

På den här sidan hittar du vårt sortiment av innetofflor till damer. Alla modeller är väldigt bekväma att ha på och är speciellt lämpliga för känsliga fötter.

Läs mer om våra innetofflor från bland annat New Feet, Rohde och Berkemann.

Sköna innetofflor till damer

På den här sidan hittar du vårt sortiment av innetofflor till damer. Alla modeller är väldigt bekväma att ha på och är speciellt lämpliga för känsliga fötter.

Läs mer om våra innetofflor från bland annat New Feet, Rohde och Berkemann.

Sätt fallande sortering

32 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

32 artiklar

per sida

Känn dig bekväm i behagliga innetofflor

Med ett par bra innetofflor är det slut med kalla fötter!

Det finns väldigt många fördelar med att inkvartera sina fötter i ett par härligt mjuka tofflor eller inneskor – varma fötter och skön komfort, men även till exempel halksäkerhet.

På SeniorLife marknadsför vi många olika tofflor som är perfekta för seniorer och/eller personer med ömma och känsliga fötter. Vi har noga valt ut de bästa märkena och modellerna som våra kunder efterfrågar, så du kan alltid vara säker på att kunna hitta ett par tofflor som passar dig.

Alla tofflor hos oss på SeniorLife har en solid gummisula som gör dem extra stabila och halksäkra att gå i.

En innetoffla med gummisula har också fördelen av att den kan användas till små sysslor utomhus, till exempel när du ska gå ut på terassen eller ut med soporna. Gummisulan ger också en bra ljud- och stötdämpning när du går, och skyddar dina golv mot märken och repor.

Vilka innetofflor ska du välja?

Våra innetofflor från SeniorLife håller dina fötter varma och torra hela dagen och ger en både mjuk och stabil känsla att gå i. Vi har många olika typer av innetofflor – här kan du läsa lite om vilken typ som passa dig och dina behov:

· Innetofflor i ull

Om du brukar ha kalla fötter kan du med fördel välja en innetoffel i ull eller med ullfoder på insidan. Med invändigt ullfoder omsluts dina fötter av härligt mjukt material som är väldigt behagligt, speciellt på vintern. Du kan till exempel välja dessa eleganta, bekväma innetofflor från Rohde som du enkelt sticker ned foten i. De allra flesta av våra innetofflor är tillverkade i ull, som håller dig varm om fötterna.

· Innetofflor utan hälkappa (slip-ins)

Vi har både innetofflor med öppen eller stängd häl. Om du behöver ett par tofflor som du snabbt kan sticka ned foten i, bör du välja ett par utan hälkappa. Det kan till exempel vara ett par slip-ins som dessa från Rohde som du enkelt kan kliva in i. En sån här toffel är praktisk om du ofta växlar mellan ute- och inneskor.

· Innetofflor med hälkappa

Den här typen av innetofflor har fördelen av att sitta fast och stabilisera foten bättre än tofflor utan hälkappa. Detta är praktiskt om du har problem med rörligheten och behöver ett stadigt grepp om hälen. Innetofflor med hälkappa ger ett väldigt bra stöd, så att foten kan slappna av. Ta en titt på dessa fina tofflor med hälkappa från New Feet.

Om du dras med sjukdom eller mycket svullna fötter kan du med fördel välja en specialsko. En specialsko påminner om en innetoffla men är mjukare och mer flexibel, vilket gör att den passar till extra sårbara fötter. Vårt sortiment av specialskor hittar du HÄR.

Innetofflor till damer i behaglig ull

Med ett par innetofflor skämmer du bort dina fötter med god komfort. Om du har en tendens att få kalla fötter är det en bra idé att välja ett par innetofflor i ull. Ull är ett behagligt naturmaterial som värmer och är härligt mjukt, så därför är det ingen överraskning att de flesta av våra innetofflor är tillverkade i detta material

Ull besitter även en väldigt god isolerande egenskap, samtidigt som den absorberar och transporterar fukt. Det betyder att dina fötter hålls både varma och torra, vilket är viktigt för optimal komfort

Med en innetoffla får du en bra kvalitetssko som är både slitstark och bekväm att ha på, dygnet runt. Titta till exempel på den här filtade innetoffeln från New Feet, som är särskilt motståndskraftig mot slitage. Våra innetofflor i ull kan väljas i många olika fina färger, så du kan säkert hitta några som är precis i din smak.

Bekväma innetofflor från New Feet

Det danska märket New Feet tillverkar skor och innetofflor som har personer med gikt och diebetes som målgrupp, eftersom dessa ofta lider av ömma och svullna fötter.  Med hjälp av deras speciella OrthoStretch® teknologi anpassar sig skon efter fotens naturliga form och är därför mycket lämplig till personer som lider av till exempel knutor eller hammartå. Här kan du till exempel välja de här fina innetofflorna i ull från New Feet med bred passform och 6 mm stötdämpande innersula.  

New Feet är med andra ord ett märke som har fokus på komfort. Dessa skor är tillverkade med en bra, stötabsorberande innersula och en solid gummisula som är ytterst behaglig att gå på.

När du köper en New Feet innetoffel har du möjlighet att byta ut innersulan med din egen iläggsula. Det här är speciellt praktiskt om du använder specialsulor med specifika egenskaper som är utformade efter din egen fot.

Du kan också se vårt sortiment av iläggsulor och specialinlägg genom att klicka HÄR. Kanske saknar du ett inlägg för hälsporre eller andra funktionella inlägg.

Rymliga innetofflor med stor flexibilitet

Det är naturligtvis viktigt att dina nya innetofflor har god flexibilitet så att de varken stramar, klämmer eller sitter fel. Innetofflorna hos SeniorLife har en bred passform som tar hänsyn till fotens naturliga form och kurvor.

Oavsett vilket märke du väljer kan du vara säker på att få en ytterst bekväm toffel med många komfortmässiga fördelar.

De flesta av våra innetofflor är utrustade med kardborreband, vilket gör dem lätta att justera efter behov. Väldigt många äldre värdesätter skor med kardborreband, eftersom man slipper krångla med spännen och snören om finmotoriken inte är på topp, eller om man har nedsatt styrka i händerna.

Kardborreband är också praktiskt om du har en tendens att få svullna fötter eftersom du snabbt och enkelt kan justera hur stramt eller löst skon ska sitta om foten.

Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på mail@seniorlife.se så hjälper vår kompetenta personal dig med dina funderingar.