Stay Cool, After sun lotion, Beauté Pacifique

Svalkande och lindrande after sun lotion

Stay Cool verkar svalkande och lindrade på solbränd hud. Solcremen innehåller lakritsrotextrakt som effektivt reducerar rödhet och A-vitamin som bidrar med anti-age effekt. 

 • Reducerar effektivt rödhet
 • Effektiv anti-age effekt
 • Håller huden fuktig och smidig
349,95 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
220181

Mer om Beauté Pacifique After Sun Lotion

Genom att tillföra C- och E-vitamin bibehåller och återskapar Stay Cool hudens fuktbalans så att den blir mjuk och smidig. Kliniska studier har också visat att innehållet av Menthyl PCA har en avskräckande effekt på mygg.

Stay Cool ska appliceras direkt efter sol och när huden känns röd, stressad eller dehydrerad. 

 

Huvudingredienser

 • Squalane är en olja som förekommer naturligt i huden och utgör en viktig del i den lipida barriären. Ung hud innehåller en optimal mängd squalane men med åldern minskar mängden drastiskt. Brist på squalane i huden medför ett alltför tidigt åldrande samt torrhet och brist på elasticitet. Torr och åldrad hud blir snabbt otroligt mjuk när squalane lägger sig tillrätta mellan hudcellerna
 • Glycerin är en otroligt fuktgivande ingrediens som lätt tränger ned i hudens översta lager och gör den mjuk och smidig. Det vegetabiliska glycerin som använts kan utan problem användas till känslig hud.
 • Lanolin (rengjort, farmaceutisk kvalitet) har en viktig funktion i att upprätthålla hudens fuktbalans och ger en ovanligt fin hudyta, speciellt när det används i kombination med squalane. Tidigare problem med lanolin-allergi är minimerade i denna produkt eftersom lanolinet är farmaceutiskt rengjort och alla orenheter har avlägsnats.
 • Tocopheryl Acetate är en typ av E-vitamin med antioxidantiska egenskaper som skyddar huden mot skadliga ämnen. 
 • Menthyl PCA är tillsatt för att ge en långvarig kylande effekt. Kliniska studier har också visat innehållet av Menthyl PCA har en avskräckande effekt på mygg.
 • Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder är en naturlig råvara som fungerar som en av många fuktgivare till hudens översta lager.
 • Glycyrrhiza Glabra/Licorice Root Extract är ett extrakt från lakritsrot. Detta extrakt har länge använts för läkning av sår och mot hudirritationer och möjliggör att ingredienser med kraftig inverkan får effekt utan biverkningar. Med hjälp av detta extrakt kan effektiva produkter även användas till känslig hud.
 • Citrus Limon Fruit Extract är en naturlig källa till Vitamin C som fungerar som en antioxidant och stimulerar kollagensyntesen som bidrar till att återskapa ceramiderna i yttersta hudlagret. Samtidigt avlägsnar den mjukt döda hudceller och reducerar problem med oren hud.
 • Retinyl Palmitate är en extremt stabil typ av A-Vitamin som är mycket aktiv tillsammans med ingredienserna i denna creme - både under förvaring samt när den appliceras på huden. Inkapslad i nanometerstora droppar av Squalane kan A-vitaminen arbeta sig djupt ned i huden i tillräckliga mängder för att hudens celler stimuleras till att producera förlorad  kollagenfiberstruktur. Därmed utjämnas linjer, rynkor och pigmentfläckar. Ultraljudsstudier har visat anti-age effekter som svarar till 10-20 års föryngring.
 • Tocopherol är en källa till E-vitamin som fungerar som en naturlig fuktgivare som även reducerar fina linjer och rynkor.

 

Ingredienser

Propylene Glycol, Squalane, Glycerin, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Menthyl PCA, Lanolin, Polysorbate 60, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Isopropyl Palmitate, PEG-20 Stearate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Leaf Juice Powder, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Stearic Acid Dimethicone, Lanolin Alcohol, Tetrasodium Iminodisuccinate, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid, Citric Acid.