Stödgrepp med sugproppar och indikator

Stödgrepp med sugproppar som enkelt fäster på släta ytor. Stödgreppet 40 cm långt och har ett fält som visar rött om greppet inte har tillräcklig kontakt med ytan. Handtaget har en räfflad yta som ger ett bra grepp även när det är vått. Greppet klarar av en belastning på max 63 kg.

359,95 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
251750
Skriv ut

Stödgrepp med indikator

Med detta stödgrepp kan du känna dig helt säker eftersom det har ett indikationsfält som visa när greppet har fäst korrrekt på väggen. Det är väldigt enkelt att montera, utan verktyg. Du fäster det enbart på en slät, rengjord yta med hjälp av sugpropparna. Eftersom det är så lätt att sätta fast passar det utmärkt att ha med på resan eller när man ska på besök hos någon. Stödgreppet kan vara en bra hjälp både vid toaletten och i duschen, eller på andra ställen där du behöver hjälp att resa dig eller ha stöd på annat sätt.

Stödgreppet mäter 40 cm och sugpropparna har en diameter på 9 cm.

Viktigt: Kontrollera att stödgreppet sitter stadigt innan du använder det. När du satt fast det på en slät, rengjord yta trycker du ned de 2 små handtagen som fäster sugpropparna. När du gjort det – MÅSTE båda indikatorerna vara gröna. Om de INTE är helt gröna (inte halvt röd/halvt grön) är stödgreppet inte säkert. Greppet är inte lämpligt för permanent bruk, det ska kontrolleras varje gång innan det används. Det kan vara nödvändigt att ta av och fästa greppet varje gång innan det används.

Mer information
HMI nr. 71624