Submersive Serum Paradoxe, 30 ml, Beauté Pacifique

Kraftfullt serum med extrakt från vindruvskärnor

Detta serum utjämnar porer och ojämnheter i hudens yta och är bildar en god bas för en jämn och fin makeup. Innehållet av de två aktiva antioxidanterna Resveratrol och Procyanidin (från extrakten av vindruvskärnor) är både anti-inflammatoriska och åldersförbyggande. 

  • Utjämnar djupa porer, rodnader och pigmentfläckar
  • Ger antioxidativt skydd
  • Reparerar solskadad hud
579,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
220166

Mer om Submersive Serum Paradoxe

Droppa ett par droppar på handryggen och applicera med fingertopparna. Bör påföras innan eventuell dag- och nattcreme. Blanda gärna några droppar av serumet med din makeupcreme, det ger en fantastisk lyster!

  

Huvudingredienser

  • Squalane är en olja som förekommer naturligt i huden och utgör en viktig del i den lipida barriären. Ung hud innehåller en optimal mängd squalane men med åldern minskar mängden drastiskt. Brist på squalane i huden medför ett alltför tidigt åldrande samt torrhet och brist på elasticitet. Torr och åldrad hud blir snabbt otroligt mjuk när squalane lägger sig tillrätta mellan hudcellerna
  • Vitis Vinifera/Grape Seed Oil (Denna chilenska olja innehåller en viss mängd Resveratrol och en betydlig mängd Procyanidin). För både Resveratrol och Procyanidin finns omfattande medicinsk doku­mentation som tydligt underbygger att dessa ämnen kan försena åldrande och reellt förlänga cellernas liv - Anti-age effekten ger därmed en helt ny dimension till en kosmetisk produkt med objektivt hudförbättrande effekt.
  • Tocopheryl Acetate är en typ av E-vitamin med antioxidantiska egenskaper som skyddar huden mot skadliga ämnen. 
  • Tocopherol är en källa till E-vitamin som fungerar som en naturlig fuktgivare som även reducerar fina linjer och rynkor.

  

Ingredienser

Squalane, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Parfum (Fragrance).