Till hemmet

Hjälpmedel för hemmet – behöver du extra stöd?

På Seniorlife hittar du allt i hjälpmedel. Vi är specialiserade på att göra vardagen enklare för dig, och detta återspeglas i alla våra produkter. På denna sida kan du se vårt breda utbud av hjälpmedel för hemmet. Vi har basis varor såsom brickor, bestick och diverse badprodukter, samt mer specialiserade varor.

Gemensamt för dem alla är att de ger hjälp, stöd och trygghet i vardagen.

Prioritera dig själv och din säkerhet

Vi ställer höga krav på kvaliten av alla våra hjälpmedel, utrustning och möbler och det bör du också göra. Kompromissa inte med din komfort och säkerhet. Handlar du hjälpmedel för hemmet hos Seniorlife, får du både komfort, trygghet och funktion i en och samma vara – oavsett produkten, och alltid till rimliga priser

Ett exempel på enkla hjälpmedel för äldre är en griptång. Den kan göra en stor skillnad i vardagen när du slipper böja sig ner, och därmed kan du skona din rygg. Andra hjälpmedel för hemmet kan också vara en halkfri matta för badet eller rätt bestick. Kanske är det bara den rätta muggen som gör skillnaden för dig. Kanske telefonen kan bytas sig en enklare modell, eller kanske det handlar om en ergonomisk stol för den som ägnar mycket tid med att sitta.

Vi har alla typer av hjälpmedel för hemmet eller för äldre från stort till smått, från A till Ö, och naturligvis hjälper vår kundtjänst, med eventuella frågor du kan sitta med.