Kök

Ergonomiska köksredskap till äldre – större säkerhet i köket

Har man besvär med att äta och dricka på grund av nedsat styrka i händer och fingrar, kan det vara en stor hjälp att anskaffa sig ergonomiska köksredskap. Vi har ett stort urval av köksredskap och bestick, som är avsedda för äldre människor, som är i behov av hjälp – eller kanske bara behöver en gaffel med tjockare handtag.

Ergonomiska bestick- och köksredskap för äldre är specialdesignade köksredskap, som just syftar till att göra hela processen med att konsumera mat och dryck mycket lättare. Detta kan åstadkommas genom att göra greppet på muggar och bägare större, genom att göra greppen på besticket större och mera komfortabelt, genom att halksäkra tallrikar og mycket, mycket mera.

Allt detta har vi i vårt sortiment av bestick och köksredskap för äldre. Alltsammans tänkt för att göra måltiden för den äldre enklare, mere tillgänglig, och mera säker. De ergonomiska bestick och köksredskap säkrar också att greppet om gaffeln blir fastare, men utan att vara ansträngande för  brukaren.

Utöver ergonomiska köksredskap för äldre, säljer vi också bestick för personer med demens. Dessa bestick är i en stark röd färg som hjälper på motivationen för att äta.