Kilkuddar

Proffesionellt fabrikerade kilkuddar i olika höjder

Har du använding för en kilkudde till bilen? Eller kanske till hemmet? I vårt urval är det tänkt på både komfort, stötta och enkelt design.

Vi kan erbjuda kilkuddar i olika höjd: 5, 6 och 7 centimeter. Ytterligare har vi en uppblåsbar snedkudde, som enkelt kan anpassas den enskildas behov av support. Vi har också en kilkudde som har en slät och en nopprad sida, så du kan vända den efter behov och tycke. Vi har också pump för dessa uppblåsbara kuddar, så du inte riskerar att den tappar sin stöttande funktion.

Våra uppblåsbara kilkuddar säljs med avtagbara överdrag i bomull, som enkelt går att tvätta i tvättmaskin, detta gäller iövrigt också överdrag för våra andra kuddar och sittdynor. Detta gör att du kan vara säker på att hålla kudden i gått skick, så länge du önskar.

En bra kilkudde är både komfortabel och minskar påfrestningar i ryggen, och specielt i ländryggen, när du sitter ner. På SeniorLife säljer vi kuddar och sittdynor, som är funktionella utan att kompromissa med komforten – och som finns i olika färger och utförande. Det är upp till dig att välja vilken som passar just dig bäst. Vi erbjuder dig, många olika alternativ.

Sätt fallande sortering

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

6 artiklar

per sida