Träning

Träningsredskap och träningsutrustning för enkel träning

På SeniorLife säljer vi ett stort urval av träningsutrustning för alla åldrar. Det är viktigt att hålla igång kroppen hela livet, och upprätthålla smidighet och styrka i hela kroppen, så länge som möjligt. Vi har också träningsredskap och träningsutrustning för rehabilitering, men gemensamt för alla produkter i vårt sortiment är, att de inte kräver mycket plats, och du får möjlighet att genomföra en lätt träningsrutin, som inte kräver stor erfarenhet.

Du hittar också ett urval av pedaltränare och träningscyklar, som stimulerar och styrker musklerna i benen och ger bättre blodcirkulation. En pedaltränare är perfekt för dig som önskar att träna hemma, du kan sitta på en stol, i fåtöljen, eller även liggande i sängen. Pedaltränare kan du använda för träning av både ben och armar.

Från stegräknare till venös träning – och allt mitt i mellan

På SeniorLife har vi sett till att ha ett stort urval av olika träningsredskab tillgängliga – både det, du förväntar att hitta, -men också det du inte visste existerade. Vi säljer många olika sorters massagebollar och träningsband, sedan har vi också flera olika modeller av träningsutrustning för rehabilitering av finmotoriken i fingrar och händer, öga-hand koordination, balans, minne, koncentration och mycket mera.

Om du blivit skadad och ännu inte är klar för träningsutrustning och rehabilitering, har vi också ett stort urval av bandage för olika kroppsdelar, kragar och bälten med mera, som kan ge stöd under läkning av det skadade området. Se mer, under Bandage och Ortoser – klicka här

Förutom alla våra träningsredskap och träningsutrustning, har vi också utrustning som helt enkelt bidrar till en enklare vardag och välbefinnande, eller som kan göra göra din träning lättare. Vi har till exempel badskor, som gör det lättare och säkrare att gå på det hala golvet i simhallen, eller på stranden med småstenar och kanske en hal badbrygga. Badskorna kan også ge stöd och trygghet i badet hemma.