Urinflaska med returventil

Urinflaska i plast med lock och tillhörande returventil. Urinflaskan är lämplig för både uppsamling och transport av urin från sängliggande eller gångbesvärade män.

Urinflaskan har ett stadigt grepp och ett bra lock. Returventilen kan tas bort om så önskas. Urinflaskan rymmer 1 liter och har måttskala på sidan av flaskan.
425,00 kr
På lager - leveranstid 2-3 vardagar
Varunr.
351900

Det medföljer en returventil för denna urinflaska, som slutar tätt i flaskans öppning med hjälp av en tjock gummiring. Den tunna membran på spetsen av returventilen säkrar ett fritt lopp in i flaskan, och motverkar samtidigt ett efterföljande returlopp. På ovansidan av returventilen sitter ett tunny rör, som fungerar som luftventil.

Urinflaskans plana botten säkrar stabilitet när du sätter den ifrån dig. Flaskan tömms genom att at bort returventilen.

Använding:

Man kissar antingen direkt ner i flaskan, eller genom den medföljande returventil – sedan sätter man på locket för att hindra oönskad lukt.

OBS! Locket är inte beräknat att säkra mot utspillning vid transport.

Praktisk uppsättning med flaska, lock och returventil

Den här urinflaskan är lämplig för uppsamling och transport av urin. Uppsättningen inkluderar en returventil som sluter tätt i flaskans öppning med hjälp av en tjock gummiring. Det tunna membranet på returventilens spets säkerställer ett fritt flöde in i flaskan och motverkar samtidigt ett efterföljande returflöde. På ovansidan av returventilen sitter ett tunt rör som fungerar som luftventil. Urinflaskans har en plan botten och står stabilt när du ställer den ned. Flaskan töms genom att att bort returventilen.

Bruksanvisning:

  1. Kissa antingen direkt ner i flaskan eller genom den medföljande returventilen.
  2. Sätt på locket för att hindra oönskad lukt.

OBS! Locket håller inte tätt mot spill under transport.

Mer information
HMI nr. 76992
Kön Herr
Volym 1200 ml